Mintaszállítás

Személyesen a laboratóriumunkban hétköznap 9-17 óráig.

Általános mintaszállítás:

Mintaszállítás kérhető az alábbi telefonszámon munkanapokon 8:00-17:00 óra között:

(+36-30) 287-2991

Amennyiben a minta 16:00 óráig beérkezik a laboratóriumunkba, úgy az eredményt aznap 18:00 óráig megküldjük. A 16:00 óra után beérkező mintákból a következő munkanap 10:00 óráig adunk eredményt. Ezen eredményküldési határidők a mikrobiológiai mintákra nem vonatkoznak, ott az árlistában szereplő eredményközlési idők az irányadók.

  • Budapest területén munkanapokon napi egy közösen egyeztetett alkalommal a mintaszállítás ingyenes. Ettől eltérő esetben a mintaszállítás díja 2.500 Ft + ÁFA.
  • Pest Megye területén munkanapokon napi egy közösen egyeztetett alkalommal a mintaszállítás ingyenes. Minden más esetben a mintaszállítás díjára egyedi ajánlatot adunk.
  • Kiterjedt mintaszállító hálózatunknak köszönhetően az ország nagy részéről szintén vállaljuk, akár heti több alkalommal is a mintaszállítást, bizonyos esetekben ingyenesen

(pl: Győr, Komárom, Tata, Tatabánya, Kisbér, Oroszlány, Zalaegerszeg, Keszthely, Tapolca, Veszprém, Székesfehérvár, Nagykanizsa, Siófok, Balatonfüred, Dombóvár, Pécs, Kaposvár, Szekszárd, Cegléd, Eger, Miskolc)

A további részletekkel kapcsolatban érdeklődjön a vet@corden.hu e-mail címen.