Kik vagyunk?

A CORDEN INTERNATIONAL (MAGYARORSZÁG) KFT. több, mint 15 éve működik a humán- és állat labordiagnosztikai piac meghatározó szereplőjeként, Magyarország egyik legnagyobb kémiai és mikrobiológiai laboratóriumi szolgáltatásokat nyújtó cége vagyunk, országos laboratóriumhálózat és magán vérvételi pontok üzemeltetője. Éves vizsgálatszámunk meghaladja a 15 milliót.
Cégünk 2017-ben indította el új üzletágát állatorvosok és állatklinikák számára nyújtott laborszolgáltatásokkal. Tudjuk, hogy a több évtizedes humán labordiagnosztikai és laboratóriumi szakorvosi tapasztalatunkon alapuló tudásunkat az állatdiagnosztikában is sikeresen hasznosíthatjuk. Rendelkezünk országos mintaszállítási futárszolgálattal is.

Küldetésünk

Elsődleges célunk az állatorvosi rendelőkben, állattartó telepeken dolgozó szakemberek vizsgálati és gyógyító munkájának támogatása, folyamatosan fejlődő diagnosztikai, laboratóriumi háttér biztosítása. Munkánk során figyelemmel kísérjük a tudomány és a kutatások fejlődését, hiszünk az innovatív szemléletben, a folyamatos megújulásban.

Szolgáltatásaink

A legkorszerűbb labortechnológiával dolgozunk, kémiai és mikrobiológiai laboratóriumi vizsgálatokat végzünk. Magas szakmai színvonalat biztosítva törekszünk arra, hogy az állatorvosok számára is a lehető legmagasabb szintű diagnosztikai szolgáltatást nyújtsuk.
Partnereink számára lehetőséget biztosítunk leletkonzultációra laborszakorvosunkkal, illetve Dr. Jerzsele Ákos közreműködésével terápiás tanácsadást is tudunk nyújtani.
Állatorvosi rendelőkben, állattartó telepeken dolgozó szakemberek vizsgálati és gyógyító munkájának részeként végezzük a laboratóriumi vizsgálatokat. Elsősorban társ- és haszonállatok laboratóriumi vizsgálatára specializálódtunk

Miben hiszünk?

  • Több évtizedes labordiagnosztikai és laborszakorvosi tapasztalatunkon alapuló tudásunkban.
  • A legmagasabb színvonalú technikai eszközeinkben.
  • A kooperációban, hogy más laborszolgáltatókkal együttesen a szolgáltatások széles spektrumát tudjuk biztosítani.
  • A munkatársaink, és szolgáltató partnereink szakmai felkészültségében.