Corden International (Magyarország) Kft. nyilvános adatok

Székhely:
1117 Budapest, Fehérvári út 84/A.

Adószám:
13270162-2-43

Cégjegyzékszám:
01-09-726729

Kik vagyunk?

A CORDEN INTERNATIONAL /MAGYARORSZÁG/ KFT. 2004 óta működik a humán labordiagnosztikai piac meghatározó szereplőjeként. Cégünk 2017-ben indította el új üzletágát állatorvosok és állatklinikák számára nyújtott laborszolgáltatásokkal Dr. Szabó Nikoletta és Jerzsele Ákos Ph.D. egyetemi docens irányításával.

Kinek szolgáltatunk?

Állatorvosok és állatklinikák számára laborszolgáltatásokkal az állatorvosi rendelők vizsgálati és gyógyító munkájának támogatása, innovativ diagnosztikai, laboratóriumi hátterének maximális biztosítása.

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk?

Hematológiai, kémiai, endokrinológiai, szerológiai, mikrobiológiai, PCR , citológiai és szövettani laborszolgáltatásokat végzünk. A vizsgálatkérést regisztrációt követően online felületen, saját profilban biztosítjuk, a leletet oda feltöltjük. Kérdés esetén szakképzett ügyfélszolgálat áll rendelkezésre.

Miben hiszünk?

Több éves labordiagnosztikai tapasztalatunkon alapuló tudásunkban, a tudomány folyamatos fejlődésében, az innovatív szemléletben, és a folyamatos megújulásban.

Hogyan dolgozunk?

A legkorszerűbb labordiagnosztikai eszközökkel, magas szakmai színvonalat biztosítva törekszünk arra, hogy minden esetben a lehető legmagasabb szintű egészségügyi diagnosztikai szolgáltatást nyújtsuk.